пʼятницю, 26 квітня 2013 р.

Боріться завжди, боріться до кінця!


Революція неможлива без всеосяжної масової народної підтримки. Але чи можлива соціалістична революція в країні, народ якої інертний і пасивний, політично неосвічений, роз'єднаний, де робітник недовірливо і насторожено дивиться на іншого робітника? Ні, не можлива!

Нас, трудовий народ, протягом двадцяти років так званої "незалежності", намагаються розділити і налаштувати один проти одного, маніпулюючи нашою довірливою та простою свідомістю. Правляча верхівка і її лакеї не цураючись використовують всі засоби масової інформації для того щоб приспати нашу пильність, затуманити нашу свідомість, відвернути пролетаріат і солідарну з ним інтелігенцію від боротьби за класове визволення. Буржуазний, злочинний по відношенню до простих людей, режим, який встановився в Україні, створює і спонсує маріонеткових політиків і партії, зіштовхує і примиряє їх один з одним, роблячи з політики шоу, показуючи кожну п'ятницю по державному телеканалу. Поки одні заробляють собі очки руйнуючи пам'ятники старого режиму і просторікують про "національне питання", інші безсовісно експлуатують літніх людей, витягаючи мало обізнаних в політиці, бідних пенсіонерів на сміховинні мітинги обіцяючи повернути "країну народу".

Але наша біда не тільки в цьому. На тлі відсутності ідеї, громадського виховання, але при підміні цінностей кожне нове покоління сьогодні можна назвати "втраченим". Молодь росте на помилкових, "пластмасових" ідеях, пропагованих великими капіталістами, мета яких - тільки прибуток! Що можна сказати про покоління, для якого реклама стала Біблією?! Нічого! Воно безповоротньо втрачено.

Не вірте нікому, хто каже, що революція не можлива, що соціалізм або комунізм - утопія. Не вірте. Це можливо і це повинно бути! Створення суспільства свободи та справедливості на всій Землі повинно стати загальнолюдською метою, а не справою окремих організацій, тому що іншого шляху нема, тільки загибель!

Ми кличемо до тих, хто ще в силах об'єктивно сприймати реальність, до тих, чиї очі не дивляться на світ крізь рожеве скло, до тих, хто не вірить політикам і партійним "вождям", боріться! Боріться завжди, боріться до кінця!
Всі ми пролетаріат і солідарна інтелігенція, ми трудовий народ України, і ми повинні бути єдині, бо тільки в єдності наша сила, і тільки в єдності ми переможемо, і тільки в єдності ми створимо свою країну - країну свободи, рівності і братерства!

Сергій Романовський

Немає коментарів:

Дописати коментар