понеділок, 27 травня 2013 р.

«Смерть буржуям - ворогам нації!»

Буржуазні націоналісти - палкі вороги комуністів. Буржуазний націоналізм говорить про те, що треба підтримувати одночасно національну буржуазію і національний пролетаріат, тобто одночасно і диктатуру буржуазії, і диктатуру пролетаріату. Але це ж абсурд! Як можуть співіснувати разом дві диктатури, причому, спрямовані одна проти одної? Та ще й заперечуватися в якості "внутрінаціонального примирення", "класове співробітництво"? Є одне з двох: або пролетарська диктатура; або диктатура буржуазії - з соціальною демагогією у вигляді концепцій, подібних "класового співробітництва". Мовляв, нація єдина - не місце класової ворожнечі. Місце тільки міжнаціональної ворожнечі. На це реакційний твердження по відношенню до пролетаріату, ми рішуче говоримо - НІ!

Буржуазний націоналізм є ворогом істинного, визвольного націоналізму, буржуазний націоналізм це не ідеологія, а система забобонів, піднесена на рівень політики, і відгалуженням націоналізму бути не може.

Нація не єдина, коли суспільство поділене на класи, коли 90% представників нації працює за копійки не покладаючи рук, або не має роботи зовсім, а 10% володіють всіма багатствами і користуються всіма благами цивілізації. Це не єдність, це обман! Обман, який вигідний тільки буржуазії. Класовий поділ сам по собі виключає єдність нації. Ми оголошуємо буржуазний націоналізм - шкідливою та найбрехливішою формою націоналізму!

Справжніми творцями нації і держави є тільки трудящі, пролетаріат! Трудящі становлять переважну кількість населення будь-якої країни, і своїми руками створюють всі блага, створюють товари, формують національні культури, мову, і трудящі пишуть історію націй. Тому пролетаріат має повне право називатися справжнім представником нації. І тільки пролетарський націоналізм в з'єднання з визвольним і культурним націоналізмом можуть бути чесними по відношенню до простого народу. Тільки пролетарський націоналізм висуває справедливе гасло -
«Смерть буржуям - ворогам нації!»

Сергій Романовський

Немає коментарів:

Дописати коментар